HTML

ujettermek

újonnan nyíló étteremek véleményezése, bemutatása.

Friss topikok

Linkblog

Tihany Café

2008.07.31. 23:29 nyuszifül67

Mint az étterem neve is elárulja, Tihanyban, közvetlenül a kompnál található. Hosszú idő után végre valaki bele mert vágni, hogy a Balatonnál beruházzon. Látványra, élményre is valami teljesen más, mint ami a magyar nyaralóhelyeken megszokott. Az átkosban már volt egy felfutása, de akkor inkább szórakozóhely volt, Körpresszó néven működött. Kitűnő adottságokkal rendelkezik, gyakorlatilag 90%-a kültéri, teraszos. Igényes gyerekjátszót is építettek.

A konyha szintén nem hekkel és fogassal traktálja a vendégeit, de halászlé sincs. Azt meghagyták a csárdáknak. Nemzetközi konyhát visznek, saját készítésű fagylaltjaik vannak, és remek édességek. Nekem a kedvencem a málnás tojáslikőr puding mákhabbal. Felejthetetlen.

Érdemes felkeresni!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ujettermek.blog.hu/api/trackback/id/tr25595271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása